iStock_000023254152_Medium.jpg 01-10-2015 · De Zondag organiseert op 18 oktober weer een inspiratiedag voor al wie een nieuwbouw wil kopen. Nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen, nieuwe verkavelingen, inspiratiewoningen, toonzalen… openen speciaal voor kandidaat-bouwers op die dag hun deuren. 

✔ De beste ideeën voor je nieuwbouwproject doe je op in de praktijk. Tijdens gesprekken met de aanwezige bouwheer, de architect of bouwfirma kan je jouw ideeën ook aftoetsen aan de
praktijk. Deelnemende bedrijven en vakmensen hebben alles in huis om de bezoekers van de Nieuwbouwzondag het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie. Ze staan allemaal klaar die zondag, van vastgoedmakelaar tot projectleider.

✔ De leningen staan historisch laag. Loop je al lang rond met het idee een nieuwbouw aan te kopen? Doe het dan nu. Banken staan leningen aan betere voorwaarden toe dan enkele jaren geleden. Volgens een leningonderzoek van Immotheker, gespecialiseerd in onafhankelijk woonkredietadvies en vermogensopbouw, kan je nu gemiddeld tot 33.000 euro meer ontlenen dan enkele jaren geleden.

✔Je kan op Nieuwbouwzondag als het ware een route maken van het ene nieuwbouwproject naar het andere. De ene buurt zal je al meer liggen dan de andere. Misschien leunt de smaak van die ene bouwfirma wel heel dicht aan bij die van jou?

✔ Je komt tijdens Nieuwbouwzondag alles te weten over hernieuwbare energie, nieuwe bouwtechnieken, waar je budget kan uitsparen in je nieuwbouwproject, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en zo meer.

✔ Nieuwbouwzondag richt zich ook tot investeerders. Heel wat vastgoedprojecten staan momenteel in de steigers in Vlaanderen en zetten op zondag 18 oktober hun deuren open. Wat is beter dan in vastgoed te investeren?

✔ Ontdek de vele deelnemende projecten in jouw regio verder op deze website!