iStock_000053796914_Medium.jpg 07-04-2016 · Na eerdere gesmaakte edities organiseert De Zondag op zondag 24 april samen met tal van professionelen uit de bouwsector opnieuw een inspiratiedag voor wie een nieuwbouw wil kopen. Nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen en nieuwe verkavelingen openen die dag speciaal voor kandidaat-bouwers de deuren. Wij geven je alvast drie goede redenen waarom je deze dag niet mag missen.
 
1. Ideetjes opdoen
Het is al langer bewezen dat de beste ideeën voor je nieuwbouwproject uit de praktijk komen. Daarom openen op zondag 24 april op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel nieuwe woningen en appartementen de deuren om kandidaat-(ver)bouwers en -kopers te inspireren. Je kunt op Nieuwbouwzondag als het ware een route maken van het ene nieuwbouwproject naar het andere en zo ervaren wat er allemaal mogelijk is. Maak kennis met verschillende woonvormen en ontdek voor jou misschien wel nieuwe locaties.

2. Nuttige tips & tricks
De deelnemende bedrijven en vakmensen aan Nieuwbouwzondag verwelkomen je hartelijk en hebben bovendien de nodige expertise in huis om de bezoekers het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie. Je komt op zondag 24 april dan ook alles te weten over het e-epeil, de nieuw(st)e bouwtechnieken, waar je budget kan uitsparen in je nieuwbouwproject, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en nog meer relevante info over nieuwbouw. 

 3. Investeren
Investeren in nieuwbouw is ook anno 2016 nog interessant. Dat zei de Confederatie Bouw onlangs al aan de vooravond van Batibouw. “De lage rentes, de fiscale hervorming en de uitstervende premies maken dat het nu meer dan ooit de moeite waard is te investeren. Het feit dat wij als Belg het privilege hebben om onze woning als elk apart en uniek af te werken, maakt dat wij volledig naar onze zin kunnen bouwen”, zegt Robert de Mûelenaere, gedelegeerd bestuurder van de Confederatie Bouw.
Kortom, of je nu zelf nieuwbouwplannen koestert, een nieuwbouw zoekt om zelf in te trekken of als tweede verblijf, Nieuwbouwzondag is het moment bij uitstek om je te verdiepen in de wondere, ruime wereld van de nieuwbouw. (foto: istock)
 
Benieuwd naar de deelnemende projecten: check de rubriek 'projecten' op deze website.