iStock_000053796914_Medium.jpg 09-04-2018 · Op zondag 22 april organiseert De Zondag i.s.m. tal van professionelen uit de bouwsector de Nieuwbouwzondag. Die dag kan iedereen met een baksteen in de maag zich helemaal onderdompelen in de boeiende nieuwbouwwereld.

Na 8 gesmaakte edities slaan De Zondag en heel wat professionelen uit de bouwsector opnieuw de handen in elkaar voor een boeiende inspiratiedagen waarop kandidaat-(ver)bouwers en -kopers de ruime wereld van de nieuwbouw kunnen ontdekken. Het spreekt immers voor zich dat de beste ideeën voor je nieuwbouwproject uit de praktijk komen. Daarom kan je op zondag 22 maart op tal van locaties in Vlaanderen en Brussel binnenkijken in verschillende nieuwe woningen en appartementen, om zo kennis te maken met de vele mogelijkheden.

STIPPEL JE EIGEN ROUTE UIT
Ook op deze zevende editie van Nieuwbouwzondag kan je dus weer als het ware een route uitstippelen van het ene nieuwbouwproject naar het andere. Zo ervaar je wat er allemaal mogelijk is qua woonvormen en kan je ondervinden welke stijl het meest aansluit bij jouw eigen wensen en verwachtingen. En wie weet, misschien ontdek je
niet alleen leuke woonvormen maar ook nieuwe, interessante locaties. Maak een lijstje van welke projecten je die dag zeker wil bezoeken en waar je meer over wil weten. Investeren in nieuwbouw is trouwens ook nu nog interessant. Nieuwbouwzondag richt zich trouwens niet alleen tot wie bouwplannen koestert maar ook tot investeerders. Heel wat vastgoedprojecten staan momenteel in de steigers in Vlaanderen en zetten op Nieuwbouwzondag hun deuren open. Wat is er beter dan in vastgoed te investeren? Het kan alleszins een mooi alternatief zijn voor het spaarboekje, aangezien dit momenteel weinig oplevert.

NUTTIG ADVIES
Op Nieuwbouwzondag kan je niet alleen je ogen goed de kost geven, je krijgt er ook advies. Want wie met bouwplannen zit, weet dat zich vooraf goed informeren een must is. De deelnemende bedrijven en vakmensen aan Nieuwbouwzondag ontvangen je dan ook niet alleen vol enthousiasme, ze hebben bovendien de nodige expertise in huis om hun bezoekers het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie. Je komt op zondag 26 maart dan ook alles te weten over de nieuwste trends en technieken, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en nog meer relevante info over nieuwbouw.