Locatie: Koningin Fabiolalaan 57, Gent

Bezoekuren: 22 oktober: 10.00 - 16.00 uur

Prijs: -

Parkresidentie Institut Moderne Parkresidentie Institut Moderne Parkresidentie Institut Moderne Parkresidentie Institut Moderne Parkresidentie Institut Moderne Parkresidentie Institut Moderne Parkresidentie Institut Moderne Parkresidentie Institut Moderne

Uniek woonconcept centraal in de stad en rustig in het groen.

Achter de monumentale gevel van het vroegere Institut Moderne liggen 61 prachtig en hoogwaardig afgewerkte appartementen in een groene oase van ca. 5.000m². Woongelegenheden waar geen leeftijd op staat. De appartementen, en bij uitbreiding de hele site, beantwoorden aan alle aspecten van levensloopgeschikt wonen.

Centraal in de stad en rustig in het groen. Onze levensloopgeschikte appartementen zijn ideaal gelegen voor wie houdt van beiden. Deze buurt rond het toekomstig project Gent Sint-Pieters is een gedroomde ligging voor het project. Omgeven door winkels, supermarkten, restaurants, scholen,... en overal een vlotte verbinding naar het gezellige, bruisende stadscentrum.

En wie groen verkiest, staat binnen enkele wandelminuten midden in het park Blaarmeersen. Nog meer groen? Kuier dan even rond in het nabijgelegen natuurpark Overmeers of het Citadelpark. Via het openbaar vervoer aan station Gent Sint-Pieters bent u vlot bereikbaar. Ook de grote invalswegen liggen vlakbij en garanderen een vlotte toegankelijkheid.

Klik hier voor meer info.

Institut Moderne Development BVBA · Kortrijk
Institut Moderne Development BVBA
Kortrijk

Detail