Locatie: Schollestraat, Anderlecht

Bezoekuren: 22 april: 14.00 - 17.00 uur

Prijs: Vanaf € 175.000

Erasmus gardens Erasmus gardens Erasmus gardens Erasmus gardens Erasmus gardens Erasmus gardens Erasmus gardens

Erasmus Gardens, da’s goed wonen. Overal dichtbij en toch lekker rustig. Een perfecte locatie voor wie in Brussel werkt en de dagelijkse verkeersellende wil vermijden. In een mum van tijd sta je in het centrum van de stad. Dat is niet alleen handig als je er werkt, maar ook als je ‘s avonds of in het weekend van het bruisende stadsleven wil genieten.

Of breng je je vrije tijd liever in de wijde natuur door? Vertrek vanuit de wijk en trek er op uit in het prachtige, groene Pajottenland. Te voet of met de fiets. Geniet van de rijke natuur die de streek te bieden heeft en kom helemaal tot rust.

En dat is nog alles. In Erasmus Gardens kan je wandelen op promenades langs het water, genieten in parken en op pleinen met zonnige terrasjes, shoppen in verscheidene handelszaken en tafelen in gezellige restaurants, bewegen in talloze sport- en recreatiemogelijkheden en leren op school of in de crèche. 

Het project biedt verschillende 1/2/3 slaapkamer appartementen en penthouses (oppervlaktes van 75 m² tot 180 m²) aan vanaf € 175.000 excl. kosten. 
Kom langs op 22 april tussen 14u en 17u en ontdek het unieke project. Daarnaast kan je het prachtige modelappartement bezoeken.

Klik hier voor meer info

BPI · Oudergem
BPI
Oudergem

Detail