Locatie: Falconrui, 2000 Antwerpen

Bezoekuren: Zondag 21 oktober 2018: 11 tot 16 uur, Afspraak in het verkoopkantoor aan de site Oude Leeuwenrui 18, 2000 Antwerpen

Prijs: vanaf €208.000

Falconhoven   Falconhoven   Falconhoven   Falconhoven   Falconhoven


Op zoek naar de ideale combinatie tussen rust en de levendigheid van de stad? In residentie Falconhoven kan u als toekomstige bewoner genieten van “een bruisende stilte”
De eigentijdse nieuwbouwrealisatie “Falconhoven” is heerlijk gelegen, op een boogscheut van het historische centrum en aan de voet van het Eilandje, als toekomstige bewoner geniet u zo van al het moois wat Antwerpen te bieden heeft.
 
Een uitstekende oriëntatie in combinatie met (zeer) ruime terrassen en hoge plafonds van 2,90m zorgen voor een optimale lichtinval met de prachtige skyline van Antwerpen op de achtergrond.
Om het BREEAM label te kunnen behalen moet dit gebouw op veel verschillende vlakken een strenge norm aan duurzaamheid behalen; een norm die een stuk hoger ligt dan wettelijk voorgeschreven in ons land.

Het Londense architectenbureau Caruso St John Architects, opgericht in 1990 door Adam Caruso en Peter St John, stak de handen in elkaar voor dit elegante L-vormige gebouw omringt door een oase van groen. De grote gemeenschappelijke binnenhoven (vier in totaal)  bieden de bewoners een plek om tot rust te komen en een prachtig uitzicht vanop de terrassen.
Afwerking is voorzien volgens de hoogste kwaliteit en energienormen en u als koper geniet van een zeer grote inspraak voor wat betreft de afwerking.
De oplevering van dit gebouw is voorzien voor mei 2019, om uw comfort te verhogen is er een fietsenberging en lift voorzien en is er de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats.
 
Stedenbouwkundige verplichtingen: - Vg-Wg-Gvkr-Gvv-Gmo.

Walls Vastgoedmakelaars · Antwerpen
Walls Vastgoedmakelaars
Antwerpen

Detail