Locatie: Generaal Beliartstraat, 2000 Antwerpen

Bezoekuren: Zondag 21 oktober 2018: 11 tot 16 uur. Afspraak in het verkoopkantoor aan de site Oude Leeuwenrui 18, 2000 Antwerpen.

Prijs: vanaf €234.000

Lampagne  Lampagne  Lampagne  Lampagne  Lampagne


Werken gestart, reeds 73% verkocht!

Duurzaam genieten van het leven, daarvoor staat residentie Lampagne. Deze elegante nieuwbouwresidentie is gelegen op de hoek van de Falconrui en de Generaal Belliardstraat en maakt deel uit van het ambitieuze project Falconhoven, een nieuw stuk levendige stad gelegen aan de voet van het Eilandje. Het gebouw zal vijftien 2-slaapkamer appartementen aanbieden, allen voorzien van terras.

Elk appartement is zo ontworpen dat er een optimale daglichttoetreding is, de hoogte van de appartementen is minimaal 2.65m en er is telkens een terras voorzien. Alle vloeren, daken en gevelwanden worden voorzien van thermische isolatie om te voldoen aan de energieprestatie wetgeving. Eveneens zal er voldaan worden aan de nieuwe akoestische criteria voor woongebouwen. De verluchting gebeurt volgens een systeem D.

De wooneenheden situeren zich rond een private groene patio met een grote boom, zo geniet elk appartement van dit uitzicht. Bovendien zijn er op de gehele site rondom de Lampagne vier groene hoven  aangelegd. Op die manier komt u helemaal tot rust in het midden van de drukke stad, zo kan u genieten van “de bruisende stilte”.
Het beeld dat de architecten voor ogen hielden, was om het gebouw eruit te laten zien als 5 verschillende gebouwen. Men heeft zich laten inspireren op de verschillende bouwstijlen die te vinden zijn in de omliggende omgeving.

De oplevering van dit gebouw is voorzien voor mei 2019, om uw comfort te verhogen is er een fietsenberging en lift voorzien en is er de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats.
 
Stedenbouwkundige verplichtingen: - Vg-Wg-Gvkr-Gvv-Gmo.

Walls Vastgoedmakelaars · Antwerpen
Walls Vastgoedmakelaars
Antwerpen

Detail