Locatie: Ninovesteenweg 74 - 9300 Aalst

Bezoekuren: Zondag 21 oktober 2018: 14u -17u

Prijs: -

Aalst, Ninovesteenweg Aalst, Ninovesteenweg Aalst, Ninovesteenweg Aalst, Ninovesteenweg Aalst, Ninovesteenweg Aalst, Ninovesteenweg Aalst, Ninovesteenweg Aalst, Ninovesteenweg

Op een boogscheut van het centrum van Aalst ligt het woonproject du Parc met een combinatie van appartementen en gezinswoningen. De verkaveling ligt op fietsafstand van het centrum. Wil je met de auto naar het werk, dan heb je een makkelijke verbinding naar Brussel en Gent door de vlotte aansluiting met de E40. Scholen, grootwarenhuizen en horecazaken kan je op wandelafstand vinden.

Residentie du Parc, aan de ingang van de verkaveling, bestaat uit vier appartementsblokken met stijlvolle appartementen en penthouses met grote leefterrassen. Je geniet er van het zicht op een mooie parktuin met prachtige oude bomen. Er is nog één penthouse te koop.

Verder in de verkaveling zijn de bouwwerken gestart van het gezellige woonerf met 19 halfopen en gesloten woningen rond een mooie parktuin. We geven je ook graag informatie over de moderne woningen en appartementen van project De Molen in de Merestraat.

Kom zeker eens langs in ons splinternieuw kijkappartement.

Durabrik Bouwbedrijven NV · Drongen
Durabrik Bouwbedrijven NV
Drongen

Detail