Locatie: Ninovesteenweg 74, 9300 Aalst

Bezoekuren: Zondag 22 oktober 2017: 14.00 - 17.00 uur

Prijs: Vanaf € 223.000, excl. kosten

Residentie du Parc Residentie du Parc Residentie du Parc Residentie du Parc Residentie du Parc Residentie du Parc Residentie du Parc Residentie du Parc

Op een boogscheut van het centrum van Aalst ligt Villaresidentie du Parc. Het project bestaat uit vier blokken met stijlvolle appartementen en penthouses met zeer ruime leefterrassen.  Daar kan je genieten van het zicht op een mooie groene parktuin met prachtige oude bomen. De speelse architectuur met houtaccenten sluit dan ook perfect aan bij deze groene omgeving. 

De residentie ligt op fietsafstand van het centrum. Wil je met de auto naar het werk, dan heb je een makkelijke verbinding naar Brussel en Gent door de vlotte aansluiting met de E40. Scholen, grootwarenhuizen en horecazaken kan je op wandelafstand vinden. 
Er zijn nog een aantal één- en tweeslaapkamerappartementen in verkoop in blok A en nog een laatste penthouse in blok C. Snel zijn is dus de boodschap!

We stellen je meteen ook graag onze nieuwe woonprojecten uit Aalst voor: het gezellige woonerf aan de Ninovesteenweg naast Residentie du Parc met 19 halfopen en gesloten woningen rond een mooie parktuin, en de moderne woningen en appartementen van project De Molen in de Merestraat.
Kom zeker eens langs in ons fris kijkappartement en geniet van het uitzicht op het grote terras. Heb je zin om een weekendje door te brengen in dit of een ander kijkappartement, schrijf je dan zeker in op onze website! Misschien kan jij dan binnenkort je nieuwe toekomstige thuis eens uittesten.

Stedenbouwkundige verplichtingen:

- Vergunning afgeleverd: ja
- Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
- Dagvaarding: nee
- Voorkooprecht: nee
- Verkavelingsvergunning: ja

 

Durabrik Bouwbedrijven NV · Drongen
Durabrik Bouwbedrijven NV
Drongen

Detail