O’rizon

Tiensestraat (ligging van het project, niet het bezoekadres), 3200 Aarschot
11u00 - 15u00
Op afspraak
Omschrijving

Wonen als god in het Hageland
Stap binnen in de wereld van O’rizon, waar modern wooncomfort en adembenemende natuur samenkomen. Gelegen op een groene heuvel met uitzicht op de levendige stad Aarschot, biedt dit nieuwbouwproject 76 stijlvolle appartementen, elk met een uniek karakter.

Of je nu op zoek bent naar rust, luxe, of een duurzame woonoplossing, bij O’rizon vind je het allemaal. Laat je betoveren door het panoramische uitzicht op het prachtige Hageland en ervaar het ultieme woonplezier.

De hoekappartementen van O’rizon zijn ontworpen met het oog op licht, ruimte en comfort. Geniet van de ochtendzon met een kop koffie op je terras, of sluit de dag af met een glas wijn in de avondzon.

Dankzij de slimme indeling en hoogwaardige afwerking, inclusief moderne domotica en duurzame technologieën, is elk appartement een oase van rust en luxe. Bovendien woon je hier gasloos, met geothermische warmtepompen en zonnepanelen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor je energiefactuur.

O’rizon is meer dan wonen; het is een levensstijl. Met een weelderige parktuin, talrijke ontmoetingsplekken en alle voorzieningen binnen handbereik, beleef je hier elke dag iets bijzonders. Bovendien sta je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Aarschot, waar cultuur, natuur en gezelligheid elkaar perfect aanvullen. Wacht niet langer en ontdek waarom O’rizon de ideale plek is om te wonen, te ontspannen en te genieten van het leven.

Meer info via deze link! Of bekijk de video via deze link!

Wij ontvangen je op Nieuwbouwzondag graag in ons pop-up kantoor: Martelarenstraat 17 te 3200 Aarschot

Een project van:

Een vraag?
Contacteer Antonissen Development Group!

"*" indicates required fields