Residentie Cosimo

Molenstraat 54, 3600 Genk
14u00 - 16u00
Vrij te bezoeken
Omschrijving

Residentie Cosimo is een prachtige residentie gelegen op de Molenstraat in het centrum van Genk.

Het project bestaat uit 9 energiezuinige en hoogwaardig afgewerkte appartementen, waarvan één penthouse, met elk hun eigen terras en 1 handelspand. De appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte tussen 110 m² en 143 m².

De residentie heeft een private inkomhal, met lift. Het project beschikt over een overdekte parkeerruimte, een gemeenschappelijke fietsenstalling en gemeenschappelijke ondergrondse afvalcontainers.

Bij elk appartement hoort een private autostaanplaats, het handelspand heeft er 2. De autostaanplaats is eveneens inbegrepen in de verkoopprijs. Het project wordt opgebouwd met de meest moderne technieken waaronder vloerverwarming ondersteund door een lucht/water warmtepomp met passieve koeling en zonnepanelen, wat resulteert in een E-peil van 20 of lager.

Bovendien komt dit project in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6%. Opgelet! Dit tarief is enkel geldig voor rechthebbenden en is enkel geldig voor de schijven die gefactureerd kunnen worden tem 31/12/2024. De werken worden aangevat in april 2024.

Prijzen starten vanaf €392.102 voor de appartementen en vanaf €248.400 voor de handelsruimte.

Een project van:

Een vraag?
Contacteer Nina Bruno Vastgoed!

"*" indicates required fields