Urbicoon & PSR

Woluwelaan 2, 1150 Sint-Pieters_Woluwe
info@urbicoon.be; info@psr.eu
02 647 00 00
Omschrijving

Urbicoon is een creatieve en duurzame vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in vastgoedbeleggingen. Wij zijn een toegankelijke partner met jarenlange ervaring in visionaire all-in vastgoedconcepten, van acquisitie tot ontwikkeling, verkoop en verhuur. Met innovatieve oplossingen en een echte ondernemersgeest bouwen we aan toekomstbestendige woon-, werk- en investeringsomgevingen die een positieve impact hebben op mens en milieu.

Onze vastgoedexpertise, ondersteund door diepgaande marktkennis en een schat aan ervaring uit vroegere en huidige projecten, maakt dat we elk facet van vastgoedinvesteringen beheersen.

Het team van Urbicoon-experts staat klaar om uw situatie te analyseren en u in de richting van de beste investeringsmogelijkheden te wijzen.

Partner in Sustainable Reconversion (PSR) ontwikkelt duurzame leef- en werkruimtes die beantwoorden aan de noden van vandaag en morgen.

Ons doel? Vergeten ruimte teruggeven aan de gemeenschap, waar mensen kunnen thuiskomen. Telkens aangepast aan de hartslag van het dagelijks leven. Op een kwaliteitsvolle en duurzame wijze verbinden we mensen en plaatsen voor deze generatie en de volgende. Uw toekomst, onze uitdaging.

urls Urbicoon en PSR:

Urbicoon

PSR

Een vraag? Contacteer ons!