Green C, The Park

Rose d'Ivrypark 4, 8400 Oostende
Appartement te koop
13u00 - 17u00
Op afspraak
Omschrijving

Instapklaar!

Green C is een groene, ruimtelijke woonbuurt in het hart van badstad Oostende. Dit betaalbare woonproject brengt jong en oud, grote en kleine gezinnen, tweedeverblijvers en vaste bewoners samen. Het project biedt meer dan 60% open ruimte, met 10.000 m² aan natuur, zitplekjes onder de bomen en zelfs een urban farm. Op slechts enkele minuten wandelen sta je aan de zee, maar ook aan de bibliotheek, het zwembad, winkels en de haven.

Residentie The Park, onderdeel van de derde bouwfase, werd recent opgeleverd en is volledig instapklaar. Deze residentie bestaat uit 31 ruime woonappartementen met terras, verdeeld over 7 bouwlagen en omgeven door groen. Daarnaast zijn ook de stapelwoningen The Villa’s en de nieuwbouwappartementen in The Cube direct beschikbaar.

Het volledige Green C-project omvat vier bouwfases en realiseert in totaal 185 appartementen en stapelwoningen, allemaal gelegen aan een groen en autovrij woonerf. Green C staat voor city, color, community, character, creativity, care en coast – alle unieke elementen van dit uitzonderlijke woonproject komen hier samen.

Een project van:

Een vraag? Contacteer ons!