Woningen Smidse Van Kets

Keulestraat 27, 27A, 27B en Dag-en Nachtstraat 1,3,5, 3390 Tielt-Winge
Dit is een woning
10u00 - 16u00
Vrij te bezoeken
vanaf €480.000
Omschrijving

De woningen zijn in uitvoeringsfase. Oplevering begin 2025. Dezimmo vraagt geen voorschot. BETAAL PAS BIJ AKTE!

Het kleinschalig project bestaat uit diverse types van woningen, zo zijn er 4 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen. Sommigen hebben een inpandige garage, anderen beschikken over een aparte bureau voor thuiswerk of 2 badkamers,… Elk huis in dit project is anders en uniek.

Alle woningen worden voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming, een ventilatiesysteem D, aluminium buitenschrijnwerk met driedubbele zonwerende beglazing, zonnepanelen,… Kortom, met de duurzame installaties en hedendaagse technieken om de energiekosten te drukken, zijn de woningen een kwalitatieve investering voor de toekomst! Dankzij het moderne wooncomfort, de optimale oriëntatie en de grote glaspartijen worden de ruimtes uiterst functioneel benut en tegelijkertijd voorzien van veel lichtinval.
Door de energiezuinigheid geniet U als koper van een korting van 100% op de onroerende voorheffing en dat voor een periode van 5 jaar. Daarnaast zorgt de zeer energiezuinige woning voor levenslange lage energiekosten.

Het ruimtegevoel in de woningen staat voorop. De woningen hebben een mooie (bruto) bewoonbare oppervlakte tussen 170 m2 en 208 m2 en een terras tussen 19 m2 en 24 m2 met aangename tuinen. De woningen worden kwalitatief afgewerkt en zijn voorzien van een volledig geïnstalleerde keuken, sanitaire toestellen (waaronder hangtoiletten en ruime inloopdouche), betegeling en vloerbekledingen (met uitzondering van schilderwerken, los meubilair, ingemaakte kasten en verlichtingsarmaturen). De buitenaanleg (verharding) is eveneens voorzien in de verkoopprijs.
De woningen zijn centraal gelegen tussen centrumsteden Leuven, Aarschot, Diest en Tienen en vlot bereikbaar door hun nabije ligging met de autostrade waardoor je op 7 minuten aan het op- en afrittencomplex bent.

We hopen u graag te mogen verwelkomen in een van onze woningen!

Een project van:

Een vraag? Contacteer ons!