Portanic

Koning Albert-I-laan 65, 8620 Nieuwpoort
10u00 - 12u00
Vrij te bezoeken
Prijs op aanvraag
Omschrijving

Dromen bestaan.
Residentie Portanic bevindt zich langs de Albert I-laan, tussen Nieuwpoort-Stad en Nieuwpoort-Bad, vlakbij Nieuwpoort-Haven. Hier geniet je van ’t goeie leven en van ’t groene leven. Van een heerlijk glas op het terras, de zon en de bomen, planten en talrijke grasperkjes in de tuin. Van een rijke geschiedenis en van duurzaam, modern comfort.

De 50 stijlvolle, energiezuinige appartementen van residentie Portanic zijn in verschillende samenstellingen en groottes beschikbaar, maar hebben één ding gemeen: dromen bestaan.

De 50 stijlvolle appartementen krijgen allemaal een raamoppervlak dat maximaal licht toelaat. De keuze voor glazen balustrades en hoge kamers zet dat streven extra in de verf. Licht, lucht en voldoende ruimte, het zijn en blijven de ingrediënten voor een ontspannende omgeving en een thuiskomen in de beste omstandigheden.

De appartementen zijn van het ‘doorzontype’ en genieten de hele dag van direct invallend zonlicht, zowel aan de tuinzijde als vooraan. Elke unit beschikt over een warmtepomp.

Klik hier voor extra informatie.

Een project van:

Een vraag? Contacteer ons!