Residentie Maréchal

Frenchlaan 42, 8900 Ieper
Opleverdatum: eind 2026
14u00 - 16u00
Vrij te bezoeken
vanaf €275.000
Omschrijving

Residentie Maréchal, een plek waar mensen echt graag willen wonen. Deze nieuwbouwresidentie wordt ontwikkeld na de volledig sloop en ontharding van de huidige bebouwing – het voormalige natuursteenbedrijf. Enkel de voorgevel van de bestaande woning wordt behouden en geïntegreerd in het nieuwe ontwerp.
Residentie Maréchal zal 2 handelsruimtes, 18 appartementen, 16 garages en 18 carports bevatten. Het wordt een mix van 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen waar gestreefd wordt naar een bovengemiddeld afwerkingsniveau en woonkwaliteit. Op twee appartementen na, zijn het allemaal doorlichte appartementen wat wil zeggen dat er vanuit de leefruimte zowel zicht is naar de voor- als achterzijde. Uiteraard beschikken de appartementen over ruime terrassen waar genoten kan worden van het vrije zicht.
De ligging van het project is absoluut top. Niet alleen ligt het vlakbij de Menenpoort maar alle voorzieningen zijn terug te vinden in een zeer nabije straal, alles is voorhanden op wandelafstand. De naamkeuze voor de residentie, Residentie Maréchal, is niet zomaar gekozen want het verwijst naar Maarschalk John French waar de Frenchlaan uiteraard naar vernoemd is.

Een project van:

Een vraag? Contacteer ons!