Rozenhof Borsbeek

Rosekapellestraat, 2150 Borsbeek
10u00 - 16u00
Op afspraak
vanaf €463.500
Omschrijving

Maak kennis met ons nieuwste woonproject waar ruimte, stijl en comfort naadloos samenkomen in acht prachtig ontworpen woningen. Deze woningen worden per twee gegroepeerd en bieden elk rust en luxe met een eigen privé-tuin.

Elke woning is met zorg ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Daarvoor voorzien we op het gelijkvloers o.a. een grote leefruimte met een open keuken en mooi uitzicht op de tuin, een praktische berging, een aparte hoek voor een bureau of thuiswerkplek en een inpandige garage.

Op de eerste verdieping beschikken alle woningen over drie comfortabele slaapkamers en een badkamer.

Daarnaast is er op de eerste verdieping bij elke woning de mogelijkheid om een extra hobbyruimte of dressing te voorzien.

Ook duurzaam wonen staat bij ons centraal. Elke woning is daarom standaard uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen welke bijdragen aan een uitzonderlijk laag E20- peil.

INTERIEUR

Onze nieuwbouwwoningen bieden u de unieke kans om uw interieur volledig naar eigen wens en smaak af te werken. Kies uit een breed scala aan hoogwaardige materialen, kleuren en stijlen om een woonruimte te creëren die perfect aansluit bij uw persoonlijkheid en levensstijl. Uw droomhuis, precies zoals u het wilt.

LIGGING

De woningen situeren zich in een rustige woonwijk, aan een nieuwe zijstraat van de bestaande Rosekapellestraat t.h.v. huisnummer 52 in Borsbeek. Deze locatie biedt de perfecte combinatie van rust en nabijheid tot het levendige centrum van Borsbeek, waar u een groot aanbod aan supermarkten en voorzieningen vindt.

Op wandelafstand ligt het groene Fort II, een ideale plek voor een ontspannende wandeling of andere vrijetijdsbestedingen. Daarnaast bent u snel in het centrum van Antwerpen maar ook in vlakbij gelegen gemeentes zoals Boechout, Deurne en Mortsel dankzij de nabijheid van belangrijke invalswegen zoals de Frans Beirenslaan en Herentalsebaan, evenals de dichtbij gelegen op- en afrit van de E313 aan het rond punt van Wommelgem.

Kies voor wonen in Borsbeek en geniet van een perfecte balans tussen rust, natuur en bereikbaarheid.

 

Alle info over dit project? Klik op deze link.

Een project van:

Een vraag? Contacteer ons!