Sint-Helena – 6% btw

Blokstraat 4, 9170 Sint-Gillis-Waas
nieuwbouw appartementen
10u00 - 17u00
Op afspraak
€295.000
Omschrijving

In het groene hart van Sint-Gillis-Waas ondergaat het voormalige ziekenhuis Sint-Helena een ware metamorfose. Sint-Helena wordt getransformeerd tot gloednieuwe nieuwbouw appartementen achter een historische gevel die naadloos passen binnen het principe van zorgwonen. De appartementen genieten van een centrale ligging, moderne technologieën, royale terrassen en bovenal zichten op een riante stadstuin.

De nieuwbouwappartementen zijn zowel geschikt voor jonge starters als voor vitale vijftigers als voor zorgbehoevende senioren. Alle appartementen zijn levensloopbestendig vormgegeven (denk aan extra brede gangen en deuren bv.), afgestemd op eventueel rolstoelgebruik i n e en latere levensfase. U kunt er bovendien – geheel v rijblijvend – voor kiezen om in te tekenen op een zorgpakket van ondersteunende diensten.

De sterkste troef van Sint- Helena? De parktuin van maar liefst 7.500 m² waar de appartementen rondom gelegen zijn. Met lommerrijke bomen, gezellige wandelpaden, een speelzone en verschillende zitelementen wordt dit de perfecte plaats om te genieten van het groen.

Doe inspiratie op in de 2 kijkappartementen en wees bovenal verwonderd door de knappe zichten op het de royale parktuin van op de ruime terrassen.
De appartementen zijn bovendien volledig te koop aan 6% btw, vraag naar de voorwaarden.

Opleverdatum : najaar 2024

Meer info, klik hier

Videolink, klik hier

Een project van:

Een vraag? Contacteer ons!