De voordelen van werken met één aannemer

De voordelen van werken met één aannemer

Zelf op zoek gaan naar een bouwgrond, aannemers zoeken, de werf opvolgen: er komt heel wat kijken bij het realiseren van een nieuwbouw. Wanneer je een beroep doet op één aannemer of projectontwikkelaar, ben je ontzorgd gedurende het volledige bouwproces.

Je hoeft zelf niet te zoeken naar een geschikte locatie om te bouwen. Een projectontwikkelaar kan je de beste plekjes voorstellen zodat je niet elk weekend het halve land moet afschuimen op zoek naar bouwgrond. Je bent zeker dat de prijs vastligt en krijgt ook financiële garanties. Bovendien geniet je de bescherming van de wet Breyne wanneer zou blijken dat er iets goed fout gelopen is tijdens de bouw.

Veel minder kopzorgen

Je hoeft je niets aan te trekken van de administratieve rompslomp. Je bouwbedrijf neemt de bouwaanvraag voor zijn rekening en geeft je ook tips over de subsidies en premies waar je recht op hebt.

Je vermijdt de zorgen en onzekerheden die opduiken bij het vergelijken van leveranciers. Je bouwfirma werkt samen met betrouwbare partners waar je je vloeren, badkamer, keuken,… kan gaan kiezen. Je hoeft ook geen onderaannemers te zoeken en op te volgen, want dat doet het bouwbedrijf voor jou.

Eén aanspreekpunt
Het grote voordeel van het werken met één firma is uiteraard dat alles gecoördineerd wordt en er één duidelijk aanspreekpunt is.  De planning moet je zelf niet opvolgen. Het bedrijf zorgt ervoor dat alle werken elkaar mooi opvolgen. Als er een probleem opduikt, weet je perfect bij wie je daarmee terecht kunt.

(kcw – bron: Durabrik)

Terug naar nieuwsartikels

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte