Investeer meteen bij de beginfase van een project

Investeer meteen bij de beginfase van een project

Een gouden raad wanneer je wil investeren: twijfel niet wanneer je een prachtig vernieuwend project ziet opgebouwd worden. Tal van voorbeelden verschijnen vandaag in steden waar volop aan stadsvernieuwing wordt gewerkt.

Als vastgoedinvesteerder ben je altijd op zoek naar locaties met een sterk potentieel. “Projecten die stadsvernieuwing beogen, zijn niet alleen waardevol voor de buurt, maar zijn ook een succesvolle investering”, weet men bij Triple Living. Buurten met ambitie zijn nieuwe, groene stadsbuurten met een centraal park, pleintjes en speelzones, en dit alles vlak bij de stad. Wonen in de stad of vlak bij de stad is in trek, maar alleen als bewoners er ook van groen of buitenruimte kunnen genieten.
In een bruisende nieuwe trekpleister is het niet alleen fijn om te wonen. Ook horeca en handel kunnen er floreren en vernieuwende initiatieven kunnen worden gecreëerd.

Meerwaardepotentieel

Wanneer zulke projecten worden gerealiseerd zijn ze net in de beginfase interessant om in te investeren. Toch blijkt dat mensen eerder een afwachtende houding aannemen, en dat terwijl je net in de eerste fase goede zaken kan doen. De lanceringsprijzen liggen traditioneel bij de start een stuk lager dan wanneer het project al in volle ontwikkeling is. En dat maakt het meerwaardepotentieel, en dus de winst, ook een stuk groter. Beschouw het als een gratis investeringstip: investeer in de eerste fase van een project om het meeste uit je vastgoedinvestering te halen.

Daarnaast spelen ook een goede verhuur- en beheerservice van een goed projectontwikkelaar mee als belangrijk voordeel voor vastgoedinvesteerders. Laat je ontzorgen in alles wat de verhuurlasten, onderhoud en herstellingen betreft. Door een beroep te doen op een externe specialist boek je een succesvol huurresultaat. (kcw)

 

Terug naar nieuwsartikels

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte