Laat je inspireren door verschillende nieuwbouwprojecten op één dag

Laat je inspireren door verschillende nieuwbouwprojecten op één dag

Toe aan een compleet nieuw nestje of nog op zoek naar een goede investering? Laat je dan op zondag 23 april volop inspireren tijdens een nieuwe editie van Nieuwbouwzondag. Kandidaat-kopers, -bouwers en -investeerders kunnen opnieuw diverse nieuwbouwprojecten en inspiratiewoningen in hun buurt of (wat) verderop van dichtbij ontdekken.

Nieuwbouwzondag is een initiatief van De Zondag in samenwerking met verschillende professionelen uit de bouw- en vastgoedsector. Deze ‘nieuwbouw-opendeurdag’ werd gelanceerd op zondag 20 oktober 2013 en wordt, gezien het succes, sinds 2015 tweemaal per jaar georganiseerd, in het voor- en in het najaar.

“Nieuwbouwzondag is een unieke kans om op één dag verschillende projecten in je buurt te bezoeken en je te laten informeren door experts”, vat Sandra Depauw, sales en product manager bij Roularta Real Estate, de essentie van Nieuwbouwzondag samen. “Of je nu op je eigen grond of op een grond van een aannemer een woning op maat wenst te bouwen, op zoek bent naar een eerste appartement, een woning met meer tuin in een leuke buurt wenst of op zoek bent naar een investering met een mooi rendement, Nieuwbouwzondag heeft het allemaal!”

Laagdrempelig ideeën opdoen

Op Nieuwbouwzondag kunnen geïnteresseerden op een laagdrempelige wijze het huidige aanbod op de markt verkennen. Een bezoek hoeft niet noodzakelijk op afspraak.

Ook voor wie bouwplannen heeft, is Nieuwbouwzondag een must. “De beste ideeën voor de bouw van een gloednieuwe woning doe je op in de praktijk. Bouwbedrijven investeren in netjes afgewerkte, energie-efficiënte en comfortabele kijkwoningen/appartementen. Dat brengt geïnteresseerden meteen een stap dichter bij het concretiseren van hun droomwoning”, aldus Sandra Depauw.

Vandaag kiezen voor een nieuwbouw hoeft zeker niet af te schrikken. Een nieuwbouw vergt een serieuze investering, maar daar tegenover staat dan wel dat je meteen in een duurzame en comfortabele woning woont waardoor je energieverbruik aanzienlijk lager is en je hier dus maandelijks aanzienlijk kan besparen op je energiefactuur. Iets wat, gelet op de hoge energieprijzen, vandaag zeker mooi meenomen is.

Door te kiezen voor nieuwbouw en dus een duurzame woning draag je bovendien jouw steentje bij tot het realiseren van een klimaatvriendelijkere wereld.

Op deze website vind je alle deelnemers en hun projecten. Kom regelmatig eens terug want er komen geregeld nieuwe projecten en deelnemers bij.

Terug naar nieuwsartikels

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte