7Langerei
25 oktober: 10.30u - 12.30u

Langerei 7, 8000 Brugge
Vanaf € 275.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Nieuwbouwproject ‘7Langerei’ is gelegen op een unieke en exclusieve locatie in het centrum van Brugge, tussen de Sint-Gilliskerk en de Langerei.

De Belgische toparchitecten Poponcini & Lootens ontwierpen de 27 appartementen en 3 woningen te koop rond een groene binnentuin met veel respect voor integratie in de historische omgeving in centrum Brugge.

De voormalige kadastergebouwen werden grondig gerenoveerd en kregen een nieuwe bestemming als comfortabele woongebouwen.

Elk appartement is uniek en biedt grote glaspartijen en een strakke architectuur. Dit project beschikt nog over 9 nieuwbouwappartementen te koop en 2 woningen.

‘7Langerei’ ligt te midden van de historische binnenstad en biedt tevens een goede bereikbaarheid richting de uitvalswegen.

De appartementen en woningen liggen rondom een parkachtig binnengebied, ingesloten tussen de Langerei, Sint-Gilliskerkstraat en Lange Raamstraat in Brugge.

Een nieuwe ondergrondse parking, gelegen onder de binnentuin, biedt plaats aan 28 personenwagens. Een hellingbaan langs de perimeter van de tuin vormt een vlotte toegang tot de private parking.

Algemeen:

– De appartementen zijn te koop onder RR
– De woningen onder BTW + RR

EPB: in opmaak
E-peil: 70
Stedenbouwkundige inlichtingen: Sted.inf: Vg/Wche/Gmo/Gvkr/Gvv
Beschermd (info: onroerenderfgoed.be)

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor bijkomende inlichtingen en een bezoek aan residentie ‘7 Langerei’. Toch nog niet helemaal wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen verder helpen met je zoektocht naar immo.

Meer info

Een vraag? Contacteer Dewaele Vastgoed Brugge!

Cookie Instellingen