Aan den Berm
op kantoor na afspraak

Antwerpsestraat 205, 2640 Mortsel
Vanaf 182.000 euro

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

AAN DEN BERM
Centraal gelegen op de grens van Mortsel en Berchem stellen Quares en Verelst het project Aan den Berm voor. Van minimalistische één slaapkamer appartementen tot een duplex met drie slaapkamers, deze 12 unieke appartementen bieden voor ieder wat wils.

HEDENDAAGS COMFORT
Je beleeft hier de stad, maar kan evenwel thuiskomen in hedendaags comfort en volledig ontspannen op een zuidwest gericht terras of in de tuin. Er worden bovendien meer dan voldoende fietsenstallingen, bergingen en parkeerplaatsen voorzien. Deze laatsten zijn eenvoudig bereikbaar met een hypermoderne auto-lift: geen gedoe met steile hellingen of smalle inritten!

GROENE LONG
De buurt is echt fantastisch. Het project dankt haar naam aan de oude spoorwegberm of ‘den Berm’, de groene long langs de Krijgsbaan die vanaf de grens met Wilrijk tot aan natuurgebied Klein Zwitserland loopt. Voor een optimale bereikbaarheid kan je indien nodig het centrum van Mortsel ontwijken en bovendien zit je snel bij de invalswegen naar Mechelen en Brussel. Het Antwerpse centrum is dan weer ideaal te doen met de fiets of met de tram.

Meer info

Een vraag? Contacteer Quares – Antwerpen!

Cookie Instellingen