Abdijbeke
14u-16u

Abdijbekestraat 9, 8200 Sint-Andries
Vanaf € 299.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Residentie “Abdijbeke” is een exclusief, kleinschalig en residentieel nieuwbouwproject gelegen op een toplocatie te Sint-Andries op voetafstand van de Smedenpoort en vlak bij het station van Brugge, de Expresweg, autostrade(s), winkels, scholen, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden, enz.

Het project bestaat uit 2 subtiele gebouwen dewelke worden ingeplant op een uiterst stille en rustige locatie naast een charmant park in het doodlopend gedeelte van de Abdijbekestraat.

De gebouwen worden opgetrokken in een moderne en geraffineerde architectuur waarbij het wooncomfort centraal staat. Per gebouw worden 19 ruime appartementen gecreëerd telkens voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers en steeds voorzien van mooie en zongerichte terrassen. De appartementen worden afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen, waar u als koper(s) heel wat inspraakmogelijkheden in hebt. De nadruk ligt hier op een intense buitenbeleving. De grote raampartijen, lichtinval en terrassen brengen het buitengevoel tot in jouw woonkamer.

Ook is er vanuit het gebouw toegang tot het ondergrondse garagecomplex met garageboxen, bergingen en fietsenstallingen.

Meer info

Een vraag? Contacteer Immo Delbecque!

Cookie Instellingen