Admiral Keyes
14u-17u

Vismijnstraat 13 (kantoor), 8380 Zeebrugge
14u-17u
vanaf € 345.000,- excl. kosten
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

Meet Admiral Keyes, het nieuwste project aan de strandwijk van Zeebrugge. 

De unieke locatie, prachtige architectuur en stijlvolle afwerking maken van dit project een exclusief verhaal. De appartementen genieten allemaal van een zuid-west oriëntatie met zicht op strand en zee.

Het nieuwbouwproject omvat 10 appartementen waarvan een gelijkvloers appartement van 110m2 bewoonbare oppervlakte met een tuin van 135m2. De overige appartementen liggen telkens op de verdiepen en beschikken over een bewoonbare oppervlakte van 80m2-90m2. Deze beschikken over een leefruimte met open keuken, terras aan de voorzijde met zicht op zee, een gastentoilet, één of twee badkamers, een berging en twee slaapkamers met terras aan de achterzijde. 

Alle appartementen worden door u stijlvol afgewerkt in samenspraak met de interieurarchitect. Bij de aankoop van een appartement is er een mogelijkheid om een parking of garagebox aan te kopen. Een kelderberging zit steeds mee in de aankoop van een appartement.

Reserveer nu uw uniek appartement op één van de meest iconische plaatsen aan De Kust! Voor meer informatie contacteer Dries (0475 57 40 19 – dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475 24 59 79 – lodewijk@keyimmo.be).

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer KEY IMMO!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte