All-Bouw: minibeurs + maatwerkvilla + kijkwoning
24 oktober: 10u tot 17u

Iepersestraat 181-185, 8800 Roeselare
/
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

All-Bouw is een full-service aannemer met maar liefst 24 jaar ervaring. Naast particuliere nieuwbouwprojecten bouwen we ook opbrengsteigendommen, laagbouw appartementsgebouwen en zijn we specialist in hernieuwbouw. Dit steeds met volledige vrijheid en in synergie met de bouwheer en architect. Iedereen met interesse in bouwen, verbouwen of sloop-en hernieuwbouw kan bij ons terecht. Heeft u bouwplannen, of denkt u na over bouwen? Laat u verbazen!

Op deze locatie, de kantoren en ruime site van aannemer All-Bouw, wordt u door maar liefst 3 unieke facetten van het bouwproces geloodst:

1. Een mooie bouwlocatie: de beurs over woonerf Kanunnik Dubois in Roeselare

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in de stad, helemaal in het groen? Ons nieuwste woonconcept in de Roeselaarse binnenstad stellen we op deze minibeurs, dat plaatsvindt in onze kantoren, graag aan u voor.

Tip: Ons grondaanbod wordt constant vernieuwd, ook wie op zoek is naar bouwgrond op een andere locatie kan bij ons terecht.

 

2. De bouw van een nieuwbouwvilla: een kijkje op de werf van een maatwerk nieuwbouwwoning.

Onze werf in de Iepersestraat trekt al even de aandacht van de buurtbewoners. We nodigen iedereen dan ook graag uit voor een bezoek aan deze nieuwbouwvilla in wording. Een kwalitatieve woning voor het leven begint immers bij een solide basis, vakmanschap die we graag aan u tonen.

Tip: Als aannemer bouwen we op maat, op uw of onze grond. Heeft u grond (op het oog) en bent u op zoek naar concrete bouwinfo, dan adviseren wij het boeken van een adviesgesprek via onze website.

 

3. Het afgewerkte eindresultaat, in dit geval de grootste kijkwoning van West-Vlaanderen dat dienst doet als belevingskantoor.

Geen kijkwoning in de klassieke zin van het woord, maar een ruimte dat écht wordt gebruikt. Een ontwerp waarbij nieuwbouw, functionaliteit en sfeer hand in hand gaan. Stalen binnenschrijnwerk, diverse LED- en designverlichting, een bijzonder functionele keuken, een leefruimte met houten wand, tegels van 120×120 cm, Hi-Macs, domotica, gepolierde beton, waterdoorlatende betontegels … is maar een fractie van wat u tijdens uw bezoek kunt ontdekken.

Kom langs en ervaar zelf wat wij met onze unieke ‘bouwen op maat’-formule voor u kunnen betekenen!

Meer info op www.allbouw.com/nieuwbouwzondag

Meer info

Een vraag? Contacteer All-Bouw!