Amarillo – Duffel
Info over dit project te verkrijgen op de locatie van Thilda, Heidestatiestraat 41-49 te Kalmthout

Geleweg 12, 2570 Duffel
€ 225.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Residentie Amarillo is een kleinschalig nieuwbouwproject, ideaal gelegen ten opzichte van het centrum van Duffel, invalswegen (E19), nabijheid van Mechelen/Lier/Antwerpen, gelegen aan de fietsostrade Antwerpen/Mechelen en de Nete (fiets- en wandelmogelijkheden).
Het gebouw wordt opgetrokken met een gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en terras.
De volledige eerste verdieping omhelst een appartement met 2 slaapkamers en tevens groot terras.
Op de 2e en zolderverdieping bevinden zich 2 duplex-appartementen naast elkaar die elk genieten van een terras en een grote slaapkamer met annex bureel. Op de gelijkvloerse verdieping heeft elk appartement een berging, is er de zone voor vuilnis alsook de gemeenschappelijke fietsenberging inpandig. Het project zal opgetrokken worden volgens de laatste nieuwe normen en zal amper gemeenschappelijke kosten hebben gezien geen lift in het gebouw.

Maak een afspraak voor een bezoek of kom langs (10u-16u) op de locatie van Thilda, Heidestatiestraat 41-49 te Kalmthout, waar alle info over Amarillo aanwezig is.

Meer info

Een vraag? Contacteer ...!

Cookie Instellingen