Assenedesteenweg
ZONDAG 25 OKTOBER : 10u - 13u

Assenedesteenweg 175, 9060 Zelzate
Vanaf € 260.684, excl. kosten.
Terug

Een verfrissende, veilige en rustgevende plek voor het hele gezin. Dat is wat deze gloednieuwe verkaveling te bieden heeft. Dankzij de verschillende bouwstijlen en oppervlaktes vind je hier een nieuwbouwwoning op maat van jou en je familie.

EEN GROENE EN VEILIGE WOONWIJK
Een verfrissende, veilige en rustgevende plek voor het hele gezin. Dat is wat deze gloednieuwe verkaveling te bieden heeft. Dankzij de verschillende bouwstijlen en oppervlaktes vind je hier een nieuwbouwwoning op maat van jou en je familie. De nieuwe verkaveling omvat 12 klassieke woningen met zadeldak en 20 slimme, moderne BEN-woningen met plat dak. Daarnaast voorzien wij ook nog een groter lot van ±778 vierkante meter.

12 KLASSIEKE WONINGEN MET ZADELDAK
De 12 klassieke woningen met 3 slaapkamers en een badkamer onder het schuine dak zijn beschikbaar als halfopen of gesloten nieuwbouw. Dankzij het rustgevende metselwerk geniet je meteen van een huiselijke uitstraling. Elke woning telt ±140 vierkante meter bewoonbare oppervlakte en is afgewerkt met een leefruimte die uitkijkt op de tuin. Via de inpandige garage naast de ontvangsthal bereik je meteen de open keuken. Afhankelijk van je keuze is je lot ±260 tot ±419 vierkante meter groot.

20 SLIMME BEN-WONINGEN MET STRAKKE VORMEN
De moderne BEN-woningen genieten van een strakke architectuur met plat dak. Er is telkens plaats voor 3 slaapkamers, badkamer, een open leefruimte met keuken, berging en een tuin met terras.
Je wagen parkeren of je fietsen stallen doe je veilig onder je carport. De moderne BEN-woningen bieden ±110 vierkante meter bewoonbare oppervlakte met een slimme indeling en zijn zowel beschikbaar als gesloten als halfopen bebouwing. De oppervlaktes van de percelen variëren van ±165 tot ±480 vierkante meter.

PLAATS OM TE GROEIEN
De nieuwe wijk is een groene omgeving met ruimte om te spelen. In de doodlopende verkaveling spelen kinderen veilig op straat, ravotten ze zorgeloos in het bijgelegen parkje of voetballen ze vol plezier in de eigen tuin (of die van de buren). Sowieso kunnen kinderen hier makkelijk zelf naar school. Naast de verkaveling bevinden er zich 2 scholen voor kleuter- en basisonderwijs. Ook de middelbare school is vlakbij, net als sportclubs en jeugdbewegingen.

SNEL BEREIKBAAR
De strategische ligging van deze halfopen en gesloten nieuwbouwwoningen is sowieso een grote troef. Dankzij de A11, R4 en N49 heb je een directe verbinding met Antwerpen, Gent en Brugge. Het verkeersknooppunt bevindt zich op amper 2 minuten met de wagen. Openbaar vervoer is er op wandelafstand en praktische voorzieningen zoals een bakker en supermarkt vind je al in een straal van 700 meter.

Meer info

Een vraag? Contacteer ERA Vastgoed Ryckaert!

Cookie Instellingen