Atlas – Wilrijk
Info over dit project te verkrijgen op de locatie van Thilda, Heidestatiestraat 41-49 te Kalmthout.

Kleine Doornstraat 284 / Schuurveldlaan, 2610 Wilrijk
€ 235.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Dit karaktervol nieuwbouwproject bestaat uit twee kleine gebouwen die door middel van een groene binnentuin met elkaar in verbinding staan. Het betreft een kleinschalig project bestaande uit 10 moderne één, twee, of drie-slaapkamer appartementen en een ruime ondergrondse parkeergarage.
Elke entiteit biedt een kwaliteitsvolle woongelegenheid en is voorzien van alle comfort: een moderne volledig geïnstalleerde keuken, een ingerichte badkamer, contactisolatie voor de vloeren, akoestische muurisolatie, ventilatiesysteem C+, enz. Het project wordt BEN ( Bijna Energie Neutraal) opgeleverd. Alle appartementen beschikken over een mooi terras. Om het comfort te verhogen zijn er kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Dit hedendaags project ligt op een aangename locatie in Wilrijk, vlak bij Natuurreservaat Groen Neerland, Park van Eden, UA Campus Drie Eiken, UZA en op een boogscheut van openbaar vervoer en verbindingswegen naar Antwerpen-Centrum, Brussel en Gent. Kortom, deze nieuwbouw appartementen zijn rustig gelegen en toch overal dichtbij. De ideale combinatie om aangenaam te wonen, werken en ontspannen.

Maak een afspraak voor een bezoek of kom langs (10u-16u) op de locatie van Thilda, Heidestatiestraat 41-49 te Kalmthout, waar alle info over Atlas aanwezig is.

 

Een vraag? Contacteer ...!

Cookie Instellingen