BelFORT
24 oktober: 10u tot 12u en 14u tot 16u

Torhoutse Steenweg 102, 8200 Sint-Andries
Vanaf € 365.000
Vrij te bezoeken
Terug

Nieuwbouwproject BelFORT bevindt zich op een absolute toplocatie in Sint-Andries, op korte wandelafstand van het centrum van Brugge. 19 ruime en klassevolle appartementen te koop voorzien van ruime terrassen liggen op de majestueuze hoek van de Torhoutse Steenweg en de Sint-Sebastiaansstraat. Dit project komt in aanmerking voor de 6% BTW regeling!

Nieuwbouwproject BelFORT in Brugge (Sint-Andries) heeft een gedurfde architectuur. Met een gevel in klassieke baksteen krijgt dit nieuwbouwproject op eigentijdse wijze een stevige uitstraling. Er is bovendien bijzondere aandacht besteed aan kwaliteitsvol wonen.

BelFORT biedt een mooie mix van van appartementen met 2 of 3 slaapkamers met oppervlaktes van 92 tot 173 m². De nieuwbouwappartement zijn voorzien van ruime, zuid gerichte terrassen, heel wat van de appartementen beschikken zelfs over 2 terrassen. Door de uitgekiende architectuur ervaar je een enorm ruimtegevoel en geniet je een maximale lichtinval. In de afwerking wordt bijzondere aandacht besteed aan kwaliteitsvol wonen.

Meer info

Een vraag? Contacteer Dewaele Vastgoed Brugge!