BEN-WONING MET OOG VOOR LEVENSLANG WONEN
10u - 17u

Groenstraat 23, 2290 Vorselaar
10u - 17u
Dit is een kijkwoning
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Deze BEN-woning is ontworpen op maat van de bewoners, en in functie van levenslang wonen zijn alle leefruimten op het gelijkvloers georganiseerd.

De woning wordt uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming en PV-panelen. De bewoners zullen het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat en dat met een beperkt energieverbruik!

De woning situeert zich op een parallelvormig perceel in een rustige straat, getypeerd met vrijstaande eengezinswoningen geplaatst tussen het groen.

De kleurkeuze van het materialenpallet bestaat uit een bruin genuanceerde gevelsteen gecombineerd met donkerbruin hout en blendt mooi met de omgeving. Via de grote raampartijen infiltreert het natuurlijke zonlicht tot diep in de woning, en is er een nauw contact met de zijtuinen en achtertuin.

Door het opsplitsen van de woning in twee geschrankte volumes, nestelt de woning zich perfect op het parallelvormig perceel. Het voorste volume doet dienst als nachtgedeelte, het achterste volume is het leefgedeelte. Door het voorste volume een verdieping te geven, krijgt de woning een interessante volumewerking.

 

Na nieuwbouwzondag ook te bezoeken op zaterdag 29/04 en zondag 30/04 (10-17u) mits voorafgaande afspraak via deze link.

 

Een vraag? Contacteer Arkana nv!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte