BEN-woningen met 3, 4 of 5 slaapkamers in Berlaar
14u-17u

Nachtegaalstraat 29, 2590 Berlaar
Vanaf € 303.000 ex. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

In Berlaar realiseert Danneels een nieuwe verkaveling tussen de Nachtegaalstraat en de Havikstraat. Hier bouwt Danneels nieuwe BEN-woningen, in een verfijnde hedendaagse architectuur.

We kiezen volop voor kwalitatieve en sterk isolerende materialen met het oog op een zo laag mogelijk energieverbruik voor verwarming, koeling en ventilatie. Alle woningen worden uitgerust met zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie.

In deze nieuwe buurt realiseren we halfopen en gesloten bebouwingen met 3, 4 of 5 slaapkamers. Alle woningen worden sleutel-op-de-deur gebouwd en de binnenafwerking kan je zelf afstemmen op jouw smaak en wensen. Wij staan je graag bij met advies.

Tijdens Nieuwbouwzondag leiden we je graag rond in onze nieuwe kijkwoning op lot 7.

Deze nieuwbouwwoningen hebben o.m. een aangename woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 3 of 4 afgewerkte slaapkamers, 1 of 2 bergruimtes en een volledig ingerichte badkamer met wastafel, ligbad en douche en komen met een zuid gerichte tuin. De binnenafwerking kan je zelf kiezen bij onze partnerleveranciers.

Meer info

Een vraag? Contacteer Danneels Kantoor Duffel!

Cookie Instellingen