Berlaar Nachtegaalstraat
10u-17u

Nachtegaalstraat 29, 2590 Berlaar
10u-17u
Richtprijs € 380.230
Afspraak via bouwbedrijf
Terug

Bezoek de kijkwoning in dit project

Danneels realiseert momenteel 2 nieuwbouwprojecten in het centrum van Berlaar met energiezuinige woningen in moderne bouwstijl. Tijdens Nieuwbouwzondag ontvangen we je graag in onze kijkwoning om je uitgebreid kennis te laten maken met deze projecten.  

De woningen aan de Nachtegaalstraat zijn intussen gebouwd en kunnen op korte termijn sleutel-op-de-deur worden afgewerkt volgens jouw smaak en wensen. Deze halfopen bebouwingen hebben een E-peil < 20 en alles wat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten.

Vooraan de buurt realiseerden we een kijkwoning. Deze werd afgewerkt met volgens het lastenboek van dit project. Benieuwd hoe jouw nieuwe Danneels- woning in Berlaar eruit kan zien? Kom dan zeker eens een kijkje nemen tijdens Nieuwbouwzondag.

Aan de Havikstraat, in vogelvlucht 500m verder, starten de bouwwerken binnenkort op. Hier bouwen we 10 nieuwe woningen in een verkeersluwe nieuwe buurt. De verkoop werd net gelanceerd. We bouwen open en halfopen bebouwingen met plat dak, 3 of 4 slaapkamers én een laag E-peil.

Deze woningen komen bovendien in aanmerking voor het tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6%. Informeer naar de voorwaarden;

Benieuwd? Maak dan nu jouw afspraak met onze nieuwbouwexpert Mattéo.

Een vraag? Contacteer Danneels Duffel!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte