Bernard & Bernadette
22 oktober : 14u - 17u

Sint-Bernardsesteenweg 837, 2660 Hoboken
22 oktober : 14u - 17u
€ 257.210
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via bedrijf)
Terug

Nieuwbouwresidentie Bernard & Bernadette valt meteen op door haar stijlvolle, rode gevel. Het gebouw is centraal gelegen, in de nabijheid van horeca, scholen, grootwarenhuizen, openbaar vervoer, enzovoort. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de nabijgelegen parken Sorghvliedt en Broydenborg. Van hieruit bereikt u vlot de A12 richting Antwerpen.

Het project omvat 2 gebouwen met 30 appartementen, 8 kelderbergingen, 80 fietsenbergingen en 36 ondergrondse autostaanplaatsen. In deze fase wordt gebouw B met 14 appartementen aangeboden.

Deze residentie is bijna-energieneutraal en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals akoestische isolatie, hoogrendementsglas en vloerverwarming.

De appartementen worden duurzaam afgewerkt, in samenspraak met kopers en conform het lastenboek. Elke woonunit beschikt over 1, 2 of 3 slaapkamers, een lichtrijke living, een goed uitgeruste badkamer, een geïnstalleerde keuken, een toilet en een berging. Daarenboven geniet elke bewoner van een tuin en/of zonnig terras.

Werd uw interesse geprikkeld door dit energiezuinig nieuwbouwproject?
Voor meer inlichtingen, contacteer Dennis (dennis@huyzen.be of 0471 74 48 45).
Ontdek ons volledig aanbod op www.huyzen.be

Een vraag? Contacteer Huyzen Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte