Bijna EnergieNeutrale woning landelijke stijl
14u tot 17u

Holstraat 11, 9170 Sint-Gillis-Waas

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Bezoek deze bijna volledig afgewerkte, nog niet bewoonde, vrijstaande woning. De eigenaars kozen voor een landelijke stijl, die vooraan vrij gesloten is en achteraan baadt in het licht.

De woning is ruim met een open keuken met aansluitende eetplaats, een afzonderlijke zithoek en een handige berging en wasplaats. Op de eerste verdieping kan je drie slaapkamers en een badkamer vinden. Vooraan is er een carport en een fietsenberging.

De woning wordt uitgerust met de nieuwste technieken zoals PV-panelen, een warmtepomp lucht/water met vloerverwarming beneden en in de badkamer, regenwaterrecuperatie en een ventilatie Type D.

Ontdek samen met onze bouwadviseur Marijke Vermeiren wat wij voor jou kunnen doen. En geniet NU van onze “Meer dan BEN!”-actie.

BEN bouwen?
Een Bijna EnergieNeutrale of BEN-woning wordt de standaard. Een BEN-woning is gebouwd met of onder E-peil 30, terwijl de norm vandaag een woning met E-peil 35 is.

Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen aan de BEN-eisen voldoen. Nu al investeren in een BEN-woning biedt alleen maar voordelen. En wij gaan nog een stapje verder!

Wij nemen de upgrade tot een E20 woning GRATIS voor onze rekening waardoor jij nog eens EXTRA van de onderstaande voordelen kan genieten:

• Een korting van 100 % op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
• Een aanzienlijk lagere energiefactuur.
• Een voordelig BEN-krediet bij bepaalde banken.
• Een enorme meerwaarde op je woning.

Kom zeker deze woning bezoeken. Wij vertellen er graag alles over. Wie weet kunnen wij je helpen met het vinden van de juiste locatie, dichtbij of veraf. Aarzel ook niet om langs te komen als je al je eigen bouwgrond hebt. Dat hebben deze klanten ook gedaan. Wij begeleiden je graag van A tot Z.

 

Om deze woning te bezoeken, vragen wij je EEN AFSPRAAK te maken door een mail te sturen
naar woningbouw@verelst.be of te bellen naar 015 30 03 60.

Bij jouw bezoek houden wij uiteraard rekening met de huidige Corona-maatregelen,
want zowel jullie gezondheid als die van onze bouwadviseurs is van het grootste belang.

 

Wij verwelkomen je graag!

 

 

Een vraag? Contacteer Verelst Woningbouw & Renovatie!

Cookie Instellingen