BLEYCK PARK
zondag 25 oktober van 13u tot 16u

Hoek Blijkstraat en August Cuppensstraat, 3580 Beringen
Terug

Bleyckpark, een realisatie van Cordeel-Aertssen, is een binnenstedelijk woonproject dat voorziet in de realisatie van kwalitatieve én betaalbare woongelegenheden.  De architectuur van Bleyckpark is hedendaags en verfrissend. De appartementen zijn verspreid over 4 woonblokken met verschillende bouwlagen. Er is gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen. Zo goed als alle appartementen zijn doorzonwoningen met dubbele oriëntatie, zodat er langs meerdere zijden natuurlijke lichtinval is.

Wonen in Bleyckpark heeft alle troeven: de appartementen voldoen aan de BEN-norm, wonen in een rustige groene omgeving, tussen scholencampus en marktplein, met een vlotte auto-ontsluiting via de Kasteletsingel én op wandel- en fietsafstand van be-MINE. Ook de nabijgelegen site van Lutgart is dit jaar uitgegroeid tot een creatieve hotspot. Beter kan je niet wonen! 

Deze uitzonderlijk gunstige ligging van Bleyck Park zorgt ervoor dat verschillende generaties zich hier thuis voelen.

Het verkoopkantoor situeert zich in de Oude Brouwerij op de voormalige site van het VTI en is iedere woensdag geopend van 9u tot 16u. Ook buiten de openingsuren kan u eveneens een afspraak maken.

Een vraag? Contacteer Theunis Vastgoed BVBA!

Cookie Instellingen