Bloesemstraat
zondag 25 oktober: 10.00 - 18.00 u

Bloesemstaat, 8880 Ledegem
Terug

“PROJECT BLOESEMSTRAAT” grenst aan de Sint-Eloois-Winkelstraat in Ledegem. Deze nieuwe gecreëerde woonomgeving biedt plaats aan 8 pastorijwoningen in een rustige omgeving.
De woningen worden hoogwaardig afgewerkt met kwalitatieve materialen in een eigentijds concept, afgestemd op de hedendaagse woon- en leefbehoeften van gezinnen.

De 8 nieuwbouwwoningen kenmerken zich door een laag energieverbruik, een hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat. Kortom woningen voor de toekomst.

Te realiseren E-Peil 29 

Het project in Ledegem is kleinschalig en kent 4 halfopen- en 4 tussenwoningen op een veilige locatie dichtbij het dorpscentrum. 

SWEET HOME BV realiseert 8 nieuwbouwwoningen opgetrokken in pastorijstijl en die bestaan uit twee bouwlagen.

Elke wooneenheid is voorzien van een ingebouwde garage. Op het gelijkvloers bevindt
er zich een open keuken met zicht op de living, bestaande uit een eetruimte en zithoek. Elke living is voorzien van een schuifraam, dat uitgeeft op een private tuin. Naast een toilet biedt de inkom ook toegang tot de eerste verdieping via een houten trap.
De eerste verdieping bestaat uit twee of drie slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. De ruime badkamer is ingericht met een dubbele lavabo met spiegel en voorzien van een ligbad en inloopdouche.

De woningen zijn verder uitgerust met TV-distributie, water, elektriciteit, telefonie, gas en een regenwaterput met pompinstallatie in de regenwaterput.

De 8 woningen hebben een bewoonbare oppervlakte die ligt tussen de 142m2 en 216m2 met zongerichte tuin.

**Alle woningen worden voorzien van Aluminium ramen, een afgewerkt terras, afgewerkte oprit met bijhorende paden én tuinafsluiting wat zorgt voor jaren duurzaamheid en geen kosten**

“BLOESEMSTRAAT” creëert een uniek en rustig kader met een verkeersarme en kindvriendelijke ligging.

De knusse locatie van dit project ligt tussen de N32 en E403 en heeft een optimale bereikbaarheid met de auto. Wie gebruik wil maken van het openbaar vervoer kan dit zelfs op wandelafstand.
U treft hier diverse voorzieningen aan zoals  supermarkt, bakker, school, post, sportzaal, ….

voor verdere uitleg, contacteer ons gerust! wij staan steeds voor u klaar! 

 

 

Een vraag? Contacteer Belistate BV!

Cookie Instellingen