Bruur

Minderbroedersrui 19, 2000 Antwerpen
€ 425.000 (excl. aankoopkosten)
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

LIGGING
Gelegen pal in het historisch centrum, op een boogscheut van zowel de kathedraal, de Schelde als het MAS, stelt Quares het kleinschalig nieuwbouwproject BRUUR voor.

Rondkuieren in de historische binnenstad en thuiskomen in hedendaags comfort in een duurzaam en future-proof gebouw. Genieten van de stadstorens vanuit de zuidwest-georiënteerde leefruimte.

Dát is de stad beleven zoals het hoort!

TECHNISCH
Het gebouw wordt uitgerust met oog op de noden van de toekomst. Wat energiezuinigheid betreft, wordt de lat gelegd op Bijna-Energie-Neutraal (<E30). Dit zorgt voor een lage energiefactuur én vrijstellingen van onroerende voorheffing. Alle appartementen worden voorzien van ventilatiesysteem D en individuele lucht-water-warmtepompen.

Er wordt speciale aandacht geschonken aan het optimaliseren van het wooncomfort. De weldoordacht ontworpen, compacte units kunnen naar believen ingericht worden doordat alle muren worden vrijgehouden. Er is namelijk overal vloerverwarming. De slimme Bringme Box in de inkomhal maakt het mogelijk om postpakketten vanop afstand te ontvangen. In de makkelijk bereikbare kelderverdieping bevinden zich de individuele bergingen en fietsstalplaatsen.

INDELING
Iedereen die van de stad houdt, kan hier zijn connectie vinden. Van éénslaapkamer appartementen tot een woning met tuin en ruimte voor een praktijk/kantoor/atelier. Dit zorgt voor de échte urban mix. Elk appartement beschikt bovendien over een aangename buitenruimte.

Meer info

Een vraag? Contacteer Quares!

Cookie Instellingen