Cavallo
10u tot 11u

Holstraat 82, 8790 Waregem
10u tot 11u
vanaf 225.000€
Vrij te bezoeken
Terug

Residentie Cavallo, luxueuze en unieke nieuwbouwappartementen tegenover de Hippodroom en op wandelafstand van het centrum van Waregem.
Dit prachtige nieuwbouwproject telt 9 luxe- appartementen met ondergrondse brede parkeerplaatsen en ruime private bergingen en 1 polyvalente handelsruimte met 6 parkeerplaatsen op het perceel zelf. Keuze tussen een één- of tweeslaapkamerappartement met ofwel een inpandig terras of een uitpandig zonovergoten terras. Voor elk wat wils…
Het gebouw werd opgetrokken in een betonnen structuur, die via een gemeenschappelijke warmtepomp gekoeld en verwarmd kan worden ( tot 70% besparing op verwarmingskosten ). Alle appartementen hebben vloerverwarming met private condensatieketel en zijn ontworpen met het doorzonprincipe. Zowel ’s ochtends als ’s avonds kan je hier genieten van het licht en doorzicht doorheen de leefruimte. Gecombineerd met de hoge raampartijen (loftgevoel) en de hoge afwerkingsgraad, biedt residentie Cavallo een ultiem wooncomfort.
Het gebouw wordt op een duurzame manier voorzien van een basis koeling en verwarming. (Zonder de verwarming aan te leggen streeft de warmtepomp naar een kamertemperatuur van 16 graden ) Hiervoor wordt betonkernactivering gebruikt. Dit systeem wordt bijv. ook gebruikt in de bibliotheek van Waregem.
Deze appartementen werden ondertussen volledig afgewerkt en zijn onmiddellijk beschikbaar.
Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6%, vraag zeker naar de voorwaarden!

Een vraag? Contacteer ERA Bossuyt!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte