Charmante, landelijke kijkwoning
25 oktober: 14u - 17u

Boerderijstraat 1, 8850 Ardooie

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Ontdek deze kijkwoning aan de Boerderijstraat 1 in Ardooie, een nieuwe verkaveling die best bereikbaar is via de ingang aan de Boterstraat 75 in Roeselare. Een aangename en rustige woonbuurt op de grens met Roeselare, op de wijk “De Tassche”. Deze woning in een charmante, landelijke bouwstijl heeft een inkomhal met toilet, woon- en eetkamer met veel lichtinval, open keuken, wasplaats en een inpandige garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een functionele badkamer, afzonderlijk toilet en berging. De tweede verdieping herbergt een 4de slaapkamer en een berging. Typerend voor deze woning zijn de functionele indeling, verrassend veel ruimte (4 slaapkamers, veel opbergplaats, garage) én de geslaagde combinatie van de landelijke bouwstijl en moderne elementen.
Ontdek meteen ook de woningen in diverse bouwstijlen én de bouwgronden met vrije keuze van ontwerp, die we op deze verkaveling aanbieden.

Meer info

Een vraag? Contacteer Hyboma!

Cookie Instellingen