Crombrugge
enkel op afspraak

Blankenbergse Steenweg 6-8, 8000 Brugge
Vanaf € 180.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Dit kleinschalige nieuwbouwproject ‘Crombrugghe’ geniet een zeer centrale ligging aan de Blankenbergse Steenweg, op wandelafstand van het centrum van Brugge, met zicht op het water en dichtbij alle invalswegen, openbaar vervoer, tal van winkels en heel wat fiets- en wandelroutes.

‘Crombrugghe’ bestaat uit 24 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, allen voorzien van een goeie, zonnige oriëntatie. De appartementen op het gelijkvloers beschikken eveneens over een tuin.

Het ontwerp toont een hoogstaande architectuur waarbij heel wat aandacht wordt besteed aan de afwerking en de woonkwaliteit.
De doordachte planopbouw en binnenindeling, alsook de weloverwogen keuze van de materialen, staan borg om je een optimaal comfort en woongenot te verzekeren. De verdere binnenafwerking, voorzien in de aankoopprijs, is volgens de keuze van de klant.

De appartementen zijn gebruiksvriendelijk maar vooral ook energiezuinig waardoor heel wat kan bespaard worden op de energiefactuur.

De appartementen worden betreden via de ruime inkom, die tevens ruimte biedt voor een toilet en een vestiaire. Via de leefruimte, waarin een eet- en zithoek zijn voorzien, geef een schuifraam uit op het ruime en zonnige terras. De open keuken biedt een optimaal contact met de leefruimte.
Daarnaast zijn de appartementen ook voorzien van een badkamer met bad en/of ruime inloopdouche en een dubbele lavabo en een berging/ wasplaats.

Er is een bovengrondse parking voorzien met garages of carports, een gemeenschappelijke fietsenberging en een groene buitenruimte.

Deze appartementen zijn een ideale investering, met een rendement tussen 3,35% en 3,66%, dichtbij Brugge, op slechts 650 m van de Ezelpoort, met eveneens het winkelcomplex ‘Veemarkt’ aan de achterdeur.

Contacteer ons voor meer informatie, we geven je graag verdere details.

Meer info

Een vraag? Contacteer Dewaele Vastgoed Brugge!

Cookie Instellingen