Curtis Park
13u - 14u30

Panisdries 2, 3582 Koersel
13u - 14u30
€310.685
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Droombestemming bereikt
Een nieuwe bestemming. Eentje waar je tot rust komt en elke mooie dag een beetje als vakantie voelt. Waar sightseeing, vrijheid en natuur om de hoek loeren. Waar duurzaamheid en de toekomst de toon zetten. Een bestemming om te blijven. Om je thuis te noemen. Ontdek de woningen van CurtisPark, je eigen paradijs op aarde.
Een woonproject, maar niet zo eentje waar alle woningen hetzelfde zijn. Op CurtisPark is elk huis uniek, zonder te vervallen in een chaos. Eigenheid binnen een algemene uniformiteit, dat is waar CurtisPark voor staat.

Een eigen thuis en een warme buurt
Welkom in CurtisPark, welkom in de buurt! Een gezellige en levendige plek om te wonen en te leven. Te werken en te spelen. Een plek waar buren mekaar ontmoeten in de open ruimtes en iedereen zich welkom voelt. Geniet van je eigen, unieke thuis in een prachtige groene omgeving.
Met de ene voet in de natuur en de andere in Koersel centrum. CurtisPark brengt het beste van twee werelden samen. Dankzij een vlotte verbinding is de rest van het land nooit veraf.

CurtisPark, da’s duurzaam wonen in het groen
CurtisPark staat volledig in het teken van duurzaamheid. Alle woningen zijn uitgerust met een warmtepomp en zijn hierdoor CO2-neutraal. Met een E-peil onder de 20 doen we het een stuk beter dan de norm voor een BEN-woning (E-peil 30).
Maar CurtisPark is niet alleen duurzaam in de gebruikte materialen en faciliteiten, ook in het groen in en rond de buurt. Bossen en weides op een boogscheut van je toekomstige woning, een eigen park als ‘groene long’. De vele tuintjes, gemeenschappelijke groenzone en lanen met bomen geven CurtisPark zijn unieke, groene karakter. De natuur is hier nooit veraf.

Een vraag? Contacteer Immafra!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte