Dams
op kantoor na afspraak

Meir 109, 2000 Antwerpen
Vanaf 182.000 euro

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

UNIEK WOONPROJECT IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN DE STAD ANTWERPEN
De Dames, van stadspaleis over meisjesschool tot een uniek woonproject. Iedereen in Antwerpen kent ‘De Dames’. Veel jonge dames zullen zich de traditionele meisjesschool herinneren als een strenge maar zeer degelijke opleidingsinstelling. Veel heren zullen zich waarschijnlijk de typische uniformen herinneren waarin de vrouwelijke leerlingen de binnenstad verkenden…

Een geschiedenis die de Van Wellen Group met de ontwikkeling van een prestigieus residentieel project terug alle eer wil aandoen. Zij ontwikkelen hier namelijk het nieuwbouwproject ‘De Dams’, een uniek woonconcept in het historische centrum van de stad met een eigen private toegang tot de Meir en waarbij historische gebouwen in hun glorie worden hersteld. Dit alles in combinatie met een moderne hedendaagse architectuur, een gemeenschappelijke tuin, voorzien op (milieuvriendelijke)stadsmobiliteit, groendaken, energiezuinige appartementen, bring me boxen, ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen… De historische godshuizen zullen gerenoveerd worden en omgevormd worden tot een unieke private woning met eigen tuin.

Meer info

Een vraag? Contacteer Quares – Antwerpen!

Cookie Instellingen