De Chocoladefabriek
14u-18u

Neremstraat 292, 3700 Tongeren
Vanaf € 191.482,00 excl. 21 % btw
Bezoek op afspraak
Terug

De Chocoladefabriek is een monumentaal pand in het landelijke Nerem. Een erg uitzonderlijke combinatie. Nadat de Chocoladefabriek zelf werd getransformeerd naar woonproject, worden er in deze 2de fase 18 nieuwbouwappartementen toegevoegd. We zetten de unieke troeven op een rij:

• Industrieel karakter in een modern jasje:
Het industriële karakter wordt gecombineerd met alle comfort van modern bouwen: met het BEN-label ben je verzekerd van een energiezuinige woning (E-peil < 30). Deze energie wordt uit groene energiebronnen gehaald en resulteert in een korting op het kadastraal inkomen.

• Onthaasten in een groene omgeving:
De woonsite ligt naast het prachtige natuurgebied De Kevie, waar je na een lange werkdag stevig kan uitblazen. Via het wandel- en fietspad achter de site stap je het gebied zo bin¬nen. Aan de voorkant werd een groot groenpark aangelegd. Daarnaast heeft ieder appartement een eigen terras om van te genieten.

• Kwalitatief leven in een bloeiende gemeenschap:
Wie hier komt wonen komt terecht in een sterke gemeenschap. Nerem is een autonoom dorp met veel voorzieningen en een optimale leefbaarheid. Op wandel- en fietsafstand vind je er o.a. een bio-groenteboer, een buurtsupermarkt, een bakker en een basisschool. Ook het sociale leven bloeit rond de dorpskern met enkele cafeetjes, brasserieën en natuurlijk ook een frituur.

• Eropuit in een handomdraai:
Wat afwisseling nodig? Als je een cirkel trekt rond het gebied Hasselt, Maastricht, Luik, Aken, Heerlen en Eupen, ligt Tongeren er middenin. Vanuit de Chocoladefabriek kan je snel en makkelijk op verkenning in deze Euregio. Bovendien woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Brussel en Leuven.

Meer info

Een vraag? Contacteer De Chocoladefabriek!