De Generale
Zondag 25 oktober van 11u tot 16u

Ridder Portmansstraat 3, 3500 Hasselt

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Met De Generale geniet u van een topligging te midden van een sfeervolle, historische en moderne metropool. De ‘Hoofdstad van de Smaak’ zal ook bij u in de smaak vallen.

BNP Paribas Fortis blijft op de eerste drie verdiepingen gehuisvest. De bovenste verdiepingen van dit prachtgebouw zijn herbestemd tot 12 luxueuze appartementen en 3 sublieme penthouses.

Appartementen
Op de 4de en 5de verdieping worden 12 luxueuze appartementen van 97 tot 161 m2 gerealiseerd. Elk appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en een royaal terras. Kers op de taart is de kwalitatieve en solide basisafwerking.

Penthouses
Op de 6de verdieping komen 3 exclusieve penthouses van 169 tot 224 m². Deze moderne en lichte ruimtes, in combinatie met het solide en iconische uiterlijk van De Generale, creëren een uitzonderlijke uitstraling. Stuk voor stuk unieke, luxueuze en veelzijdige penthouses met wooncomfort van het allerhoogste niveau.

Hoewel we ons in hartje Hasselt bevinden, is parkeergelegenheid geen enkel probleem. In de kelderverdieping van De Generale bevinden zich privé bergruimtes, gemeenschappelijke fietsstallingen en 20 privé parkeerplaatsen voor de bewoners. Tijdens de sluitingsuren van het bankkantoor kunnen de parkeerplaatsen van het bankkantoor gebruikt worden door de bewoners en hun bezoekers. Ideaal wanneer u ’s avonds of in het weekend vrienden uitnodigt of de (klein)kinderen blijven overnachten.

Een vraag? Contacteer Jansen Real Estate!

Cookie Instellingen