De Groene Heuvel
op afspraak

Winterslagstraat 85, 3600 Genk
op afspraak
vanaf €525.000
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Architecturaal, comfortabel en in het groen thuiskomen in het centrum van Genk!

Project ‘De Groene Heuvel’ is een unieke nieuwbouwontwikkeling waarbij het groene concept in combinatie met de centrale ligging in Genk een hoofdrol spelen. Voeg hier nog de prachtige architectuur en uiterst hoogstaande afwerking aan toe en je krijgt een ongeziene parel in Genk.

Het project is gelegen op de hoek van de Stoffelsbergstraat en Winterslagstraat en herbergt 4 appartementen en 1 penthouse, dewelke stuk voor stuk kunnen profiteren van een perfecte oost-zuid-west oriëntatie en allen een groen zicht bieden op het ernaast gelegen Lourdeskapel-park. Het gebouw werd door Contour architecten geconcipieerd om maximale lichtinval, maximale privacy en prachtige zichten aan te kunnen bieden.

De gelijkvloerse appartementen zijn ieder 121m² en bezitten allebei een terras met stadstuin van 80m². Door de verhoogde ligging van het perceel, voelen deze gelijkvloerse appartementen echter aan alsof ze op verdiep liggen. De appartementen op het 1ste verdiep zijn ieder 119m² en hebben een ruim terras van 21 m². Het penthouse is ongeëvenaard en biedt maar liefst 140 m² binnenruimte en 113 m² terrassen inclusief groendak met prachtig zicht op het park en Genk centrum. Elke wooneenheid wordt uiteraard volledig afgewerkt naar de wensen van de klant. Voorts zijn er ook voor ieder appartement twee ondergrondse parkeerplaatsen en een berging voorzien.

Indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet, kan u recht hebben op een verlaagd BTW tarief van 6%.

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via Immo Lantmeeters of via Immo Jurimex

Een vraag? Contacteer Immo Lantmeeters!

Een vraag? Contacteer Jurimex!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte