De Groene Savel
10u -15u

Heuvelduinen, 2490 Balen
10u -15u
Vanaf 301.298€ exclusief btw en kosten
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via bedrijf)
Terug

Een BEN-nieuwbouwwoning met een doordachte indeling in een nieuwe verkaveling in de groene Kempen. Woonerf De Groene Savel ligt in een gezellige woonbuurt met 2 doodlopende straten: bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk. De woningen bieden de mogelijkheid om thuis te werken met een open bureelruimte en er zijn 3 ruime slaapkamers. Gelegen op een boogscheut van het centrum van Balen en door het station ben je op een wip in Hasselt of Antwerpen.

In dit project zijn er 8 woningen gebouwd. De gezinswoningen zijn halfopen en ze worden volledig afgewerkt met materialen naar eigen smaak volgens het lastenboek. Kies je graag de materialen zelf en laat je het werk aan de bouwheer over? Dat is hier helemaal de bedoeling! De woningen hebben een woonoppervlakte van om en bij de 150m² en 3 slaapkamers en een open bureelruimte. De percelen variëren tussen 3a02ca en 3a69ca. De tuinen worden grotendeels aangelegd inclusief carport en kiezels op de oprit en het pad naar de voordeur.

De nieuwbouwwoningen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil < 20, moet de koper gedurende 5 jaar geen kadastraal inkomen betalen. Vloerverwarming voorzien op het gelijkvloers en op de verdieping en trippele beglazing is zelfs standaard. Er worden 6 zonnepanelen geïnstalleerd. Verder wordt er ook nog eens het EMS (Energie Management Systeem) voorzien. Het EMS is een slimme energiesturing dat het verbruik tot in de kleinste details in kaart brengt en ook beschikt over de technologie om automatisch het verbruik bij te sturen. Altijd met het oog op een zo laag mogelijke stroomfactuur!

 

Een vraag? Contacteer Jansen Real Estate!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte