De Gulden Mouw
13u30 - 16u00

Lange Nieuwstraat 27, 2800 Mechelen
13u30 - 16u00
prijzen vanaf € 299.000 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Ben je op zoek naar een BEN – appartement in een kleinschalig project gelegen in het hartje van Mechelen? Dan zijn de appartementen in het project De Gulden Mouw misschien wel iets voor jou!

Deze residentie gelegen in het centrum van Mechelen ligt op wandelafstand van één van de nieuwe hotspots de ‘Onze-Lieve-Vrouwestraat’, alsook de winkelstraat Bruul, Vismarkt en het vernieuwde treinstation. Dit braakliggend terrein zal kortelings omgevormd worden tot 9 appartementen met een mix van 1 tot 3 slaapkamers. Allemaal zullen ze voorzien zijn van een mooie buitenruimte. Via de autolift zullen wagens hun toegang vinden in de ondergrondse parking, waar tevens ook een extra berging komt.

Alle woongelegenheden worden gebouwd met de grootste zorg, waarbij men waakt over de kwaliteit en energiezuinigheid. Alle appartementen zullen bijna-energieneutraal gebouwd worden, volgens BEN-30 normen. Dit betekent voor u als eigenaar dat u gedurende 5 jaar voor 50% vrijgesteld bent van onroerende voorheffing. Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Maak op zondag 23/04 kennis met deze residentie te Lange Nieuwstraat 27 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link in: Klik hier 

Locatie waar de afspraak doorgaat: Veemarkt 17-19 te Mechelen

Kan u niet wachten tot 23/04? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

URL Virtual tour: De Gulden Mouw

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte