De Heeren
25 OKTOBER : 11u - 14u

Ettingen 13, 9820 Merelbeke
Vanaf € 218.950

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

De Heeren heet je welkom voor een nieuw woonavontuur.

In De Heeren voel je je helemaal thuis. Het slim-wonen project combineert ruime smart living woningen in een groene omgeving. De ruime, zonnige terrassen zijn een echte troef.
Op zoek naar een fitness, crèche of kapper? Je vindt deze faciliteiten en meer straks allemaal op de site. Een buitengewone ervaring voor wie van levenskwaliteit én comfort houdt.

Merelbeke kent nog een echt dorpsleven, waar alles te vinden is voor wie zijn voorzieningen en activiteiten graag in eigen gemeente zoekt. Zin in meer winkels of cultuur? Met stad Gent op nauwelijks 5 kilometer afstand bent u hier een stadsmens zonder dat u in de stad hoeft te wonen.
Vertrek moeiteloos vanuit uw nieuwe thuis naar Gent, Antwerpen of Brussel. Vlakbij Merelbeke-centrum rijdt u meteen de E40 en de R4 op.

De Heeren is niet voor niets een enorme aantrekkingspool voor gezinnen, ondernemers, young potentials, architectuurliefhebbers én meer. Dus wie je ook bent en in welke levensfase je je ook bevindt, geniet je graag van een Heerlijk leven? Dan hoor je helemaal thuis in De Heeren, de woning van de toekomst.

Vrij te bezoeken of op afspraak.

Klik hier voor meer info

Meer info

Een vraag? Contacteer Access Estate!

Een vraag? Contacteer Sankt!

Een vraag? Contacteer Axel Lenaerts Makelaars!

Cookie Instellingen