De Hei
14u-17u

Winkelomseheide 142, 2440 Geel
Vanaf 179.500 euro

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Ben-appartementen Winkelomheide met ruime terrassen te koop

Residentie De Hei geeft plaats aan respectievelijk 6 (Fase A) en 5 (Fase B) comfortabele en eigentijdse appartementen. Elk appartement beschikt over een zeer ruim en zongericht privé-terras of tuin, waardoor je te midden van de dorpskern ook rust ervaart. Via de lift of trap ga je naar een hogere verdieping.

Residentie De Hei I (Fase A) bestaat uit: 4 twee-slpk app, 1 één-slpk app, 1 studio, bergingen, open en overdekte staanplaatsen. De oplevering is voorzien in het voorjaar van 2021. Er is nog 1 twee-slpk appartement te koop.

Residentie De Hei II (Fase B)  bestaat uit: 3 twee-slpk app en 2 één-slpk app, bergingen, open en overdekte staanplaatsen. Start der werken is voorzien in het voorjaar van 2021, de oplevering in het voorjaar van 2022.

Aandacht voor ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid maken van Residentie De Hei I & II een prachtig plekje om te wonen en te vertoeven.

Technische info:

– E-peil: <E30

– Vloerverwarming aangestuurd door warmtepomp (lucht – water) – Ventilatie type D met warmte-recuperatie – Zonnepanelen

De keukens zijn volledig uitgerust met AEG-toestellen: vitro-keramische kookplaat met dampkap, koelkast en diepvriezer, vaatwasser, microgolfoven en combi-oven, spoelbak met mengkraan. Werkblad: Corian of composiet.

In alle appartementen zijn verder voor alle ruimtes tegelvloer inbegrepen. De wanden van de badkamer zijn tot boven voorzien van wandtegels.

Afspraak maken voor bezoek via : https://www.sebcreations.net/

Meer info

Een vraag? Contacteer SebCreations!

Cookie Instellingen